Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Fudge In Toffee

Cavendish & Harvey

Fudge In Toffee Akt uravnoteženja med tradicijo in sodobnostjo. Cilj je bil oblikovati edinstveno paleto izdelkov za inovativno podjetje, ki se rekonstruira kot proizvajalec visokokakovostnih slaščic. Rešitev je razkošno zapakirana in natisnjena z vročo folijo in plemenitim visoko svetlečim zaključkom. Koncept fotografije se je zgledoval po slogu klasičnih pralinejev. Mlajše in sodobnejše ciljne skupine bodo nagovorile barve in ohlapna tipografija. Ekipa za oblikovanje gabriel je obvladala izravnalni akt in stranka je zadovoljna z naraščajočo prodajo.

Ime Projekta : Cavendish & Harvey, Ime oblikovalcev : Bettina Gabriel, Naročnik ime : gabriel design team.

Cavendish & Harvey Fudge In Toffee

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.