Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjski Prototip

No Footprint House

Stanovanjski Prototip NFH je razvit za serijsko proizvodnjo, ki temelji na večjem orodjarju montažnih stanovanjskih tipologij. Za nizozemsko družino na jugozahodu Kostarike je bil zgrajen prvi prototip. Izbrali so dvosobno konfiguracijo z jekleno konstrukcijo in zaključki iz borovega lesa, ki so jo na svoje ciljno mesto odposlali na enem samem tovornjaku. Stavba je zasnovana okoli osrednjega servisnega jedra, da bi optimizirali logistično učinkovitost glede sestavljanja, vzdrževanja in uporabe. Projekt si prizadeva za celostno trajnost glede na njegovo gospodarsko, okoljsko, družbeno in prostorsko uspešnost.

Odpirač Za Pisma

Memento

Odpirač Za Pisma Vsi se začnejo s hvaležnimi. Niz odpirač za pisma, ki odraža poklice: Memento ni le nabor orodij, ampak tudi vrsta predmetov, ki izraža uporabnikovo hvaležnost in občutke. S pomočjo semantike izdelkov in preprostih slik različnih poklicev, oblikovanja in edinstvene načine uporabe vsakega Memento dela uporabniku prinašajo različne srčne izkušnje.

Fotelj

Osker

Fotelj Osker vas takoj povabi, da se usedete in sprostite. Ta fotelj ima zelo izrazit in ukrivljen dizajn, ki zagotavlja značilne lastnosti, kot so odlično izdelane mizarstvo iz lesa, usnjeni naslonjali za roke in blazine. Številne podrobnosti in uporaba visokokakovostnih materialov: usnje in trden les zagotavljata sodoben in brezčasen dizajn.

Pohištvo Za Umivalnike

Eva

Pohištvo Za Umivalnike Navdih oblikovalca je izhajal iz minimalnega dizajna in za njegovo uporabo kot tiho, a osvežujočo funkcijo v prostoru kopalnice. Izhaja iz raziskovanja arhitekturnih oblik in preprostega geometrijskega obsega. Bazen je lahko potencialni element, ki definira različne prostore okoli in hkrati središče točke v prostoru. Je zelo enostaven za uporabo, čist in tudi trpežen. Obstaja več različic, vključno s samostoječo, sedežno klopjo in steno, pa tudi enojnim ali dvojnim umivalnikom. Spremembe barv (RAL barve) bodo pripomogle k vključitvi dizajna v prostor.

Namizna Svetilka

Oplamp

Namizna Svetilka Oplamp obsega keramično ohišje in trdno podlago iz lesa, na katero je postavljen vodilni vir svetlobe. Zahvaljujoč svoji obliki, ki jo dobimo z zlitjem treh stožcev, lahko telo Oplamp zasučemo v tri značilne položaje, ki ustvarjajo različne vrste svetlobe: visoko namizno svetilko z zunanjo svetlobo, nizko namizno svetilko z okolico ali dve zunanji luči. Vsaka konfiguracija stožcev žarnice omogoča, da vsaj en snop svetlobe naravno deluje v okolici z okoliškimi arhitekturnimi nastavitvami. Oplamp je zasnovan in v celoti ročno izdelan v Italiji.

Nastavljiva Namizna Svetilka

Poise

Nastavljiva Namizna Svetilka Akrobatski videz Poise, namizne svetilke, ki jo je oblikoval Robert Dabi iz podjetja Unform.Studio, prehaja med statično in dinamično ter veliko ali majhno držo. Glede na razmerje med osvetljenim obročem in roko, ki ga drži, pride do presekajoče ali tangentne črte na krog. Ko je obroč postavljen na višjo polico, bi lahko obesil polico; ali z nagibanjem obroča se lahko dotakne okoliške stene. Namen te prilagodljivosti je, da se lastnik kreativno vključi in se igra s svetlobnim virom sorazmerno z drugimi predmeti, ki ga obdajajo.