Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Sladoled

Sister's

Sladoled Ta embalaža je zasnovana za podjetje Sisters Ice Cream Company. Oblikovalska ekipa je poskušala uporabiti tri dame, ki spominjajo na proizvajalce tega izdelka, v obliki veselih barv, ki izvirajo iz okusa vsakega sladoleda. V vsakem okusu oblikovanja je oblika las sladoleda uporabljena kot las lika, ki predstavlja zanimivo in novo podobo embalaže za sladoled. Ta oblika je v svoji novi obliki pritegnila veliko pozornosti med svojimi konkurenti in imela veliko prodajo. Zasnova poskuša ustvariti originalno in kreativno embalažo.

Steklenica

Herbal Drink

Steklenica Osnova njihovega koncepta je čustveni element. Razviti koncept poimenovanja in oblikovanja je namenjen kupčevim občutkom in čustvom, služijo namenu, da osebo ustavijo tik ob potrebni polici in jo naredijo iz množice drugih blagovnih znamk. Njihov paket izraža učinke izvlečkov načrta, barvite vzorce, neposredno natisnjene na beli porcelanski steklenici, ki spominja na obliko cvetov. Vizualno poudarja podobo naravnega izdelka.

Vinska Pločevinka

Essenzza

Vinska Pločevinka Oblikovanje vina, to je država izvora in mestu je bilo veliko pozornosti. Iščite v miniaturnih in tradicionalnih slikah. Dragoceni motivi so ugotovili, da je za dosego cilja to pomenilo, da je bilo tradicionalno oblikovanje luksuznih steklenic vina zelo učinkovito. Motiv, ki je bil uporabljen pri oblikovanju, arabeske. Ti motivi, narisani iz iransko lakirane slike. Zasnova poskuša ustvariti izvirne in kreativne modele in si prizadeva ustvariti oblikovanje z lastnim pomenom in prenašati pomembno sporočilo.

Embalaža Za Sok

Pure

Embalaža Za Sok Osnova koncepta Čistega soka je čustveni element. Razviti koncept poimenovanja in oblikovanja je namenjen kupčevim občutkom in čustvom, služijo namenu, da osebo ustavijo tik ob potrebni polici in jo naredijo iz množice drugih blagovnih znamk. Paket izraža učinke sadnih izvlečkov, barvite vzorce, neposredno natisnjene na steklenici, ki v obliki sadja spominjajo. Vizualno poudarja podobo naravnih izdelkov.

Umetniška Instalacija

Pretty Little Things

Umetniška Instalacija Pretty Little Things raziskuje svet medicinskih raziskav in zapletenih posnetkov, ki jih vidimo pod mikroskopom, ter jih interpretira v sodobne abstraktne vzorce skozi eksplozije živahne fluoro barvne palete. Dolga več kot 250 metrov, z več kot 40 posameznimi umetniškimi deli je obsežna instalacija, ki javnosti prinaša lepoto raziskovanja.

Namestitev

The Reflection Room

Namestitev Zgleduje se po rdeči barvi, ki simbolizira srečo v kitajski kulturi, The Reflection Room je prostorska izkušnja, ki je v celoti ustvarjena iz rdečih ogledal, da ustvari neskončen prostor. V notranjosti ima tipografija vlogo povezovanja občinstva z vsako od glavnih vrednot kitajskega novega leta in ljudi spodbudi k premisleku o letu, ki je bilo, in prihodnjem letu.