Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Aktivacija Dogodkov

Home

Aktivacija Dogodkov Dom objema nostalgijo po osebnem domu in je kombinacija starega in novega. Starinske slike 1960 pokrivajo zadnjo steno, majhni osebni spomini so raztreseni po celotnem zaslonu. Te stvari se skupaj prepletajo v množico vrvic, ki se tvorijo skupaj kot ena zgodba, kjer v pričakovanju, kjer gledalec stoji, razkrije sporočilo.

Umetniška Instalacija

The Future Sees You

Umetniška Instalacija Future Sees You predstavlja lepoto optimizma, ki ga prevzame mlada ustvarjalna odrasla oseba - bodoči misleci, inovatorji, oblikovalci in umetniki svojega sveta. Dinamična vizualna zgodba, prikazana skozi 30 oken na 5 nivojih, oči zasvetijo skozi živahni barvni spekter in včasih na videz spremljajo množico, ko z zaupanjem gledajo v noč. Skozi te oči vidijo prihodnost, misleca, inovatorja, oblikovalca in umetnika: jutrišnji ustvarjalci, ki bodo spremenili svet.

Cigaretni Filter

X alarm

Cigaretni Filter X alarm, je alarm za kadilce, s katerim lahko spoznajo, kaj počnejo sami, medtem ko to počnejo. Ta zasnova je cigaretne filtre nove generacije. Ta zasnova je lahko dobra zamenjava za drage oglase proti kajenju in bolj vpliva na pamet kadilcev kot katero koli drugo negativno oglaševanje. Ima zelo preprosto strukturo, filtri so odtisnjeni z nevidnim črnilom, ki pokriva negativno območje skice in z vsakim obkladkom se bo skica zdela jasnejša, zato boste z vsakim obkladkom videli, da vam srce postaja vse temnejše in veste, kaj se vam dogaja.

Magnezijeva Embalaža

Kailani

Magnezijeva Embalaža Dela agencije Arome na področju grafične identitete in umetniške linije za embalažo Kailani temeljijo na minimalnem in čistem dizajnu. Ta minimalizem je v skladu z izdelkom, ki ima samo eno sestavino, magnezij. Izbrana tipografija je močna in tipkana. Karakterizira tako moč mineralnega magnezija kot trdnost izdelka, ki potrošnikom vrača vitalnost in energijo.

Steklenica Vina

Gabriel Meffre

Steklenica Vina Aroma ustvarja grafično identiteto za zbiralno posodo Gabriel Meffre, ki praznuje 80 let. Delali smo na značilni zasnovi 30-ih let, ki jo je grafično simbolizirala ženska s kozarcem vina. Uporabljene barvne plošče so poudarjene z vtiskovanjem in vročo folijo, da se poudari zbiralčeva stran kolekcije.

Embalaža Za Živila

Chips BCBG

Embalaža Za Živila Izziv za uresničitev pakiranja čipov znamke BCBG je bil izvedba serije embalaže v skladu z vesoljem znamke. Embalaža mora biti tako minimalistična kot moderna, obenem pa ima ta umetniški pridih hrustljav in tisto prijetno in simpatično plat, ki prinaša like, narisane s peresom. Aperitiv je svetovalni trenutek, ki ga je treba čutiti na embalaži.