Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Uvodni Naslov

Pop Up Magazine

Uvodni Naslov Projekt je bil pot do abstraktnega in tekočega raziskovanja problemov Escape (tema za leto 2019), ki prikazuje spremembe, nove stvari in posledice tega. Vsi vizualni deli so čisti in udobni za gledanje, v nasprotju z neprijetno resničnostjo iz dejanja bega. Dizajn se nenehno spreminja in morfing oblike v animaciji predstavljajo dejanje ponovne prilagoditve, ki ga povzroči nekakšna situacija. Pobeg ima različne pomene, razlage in stališče se razlikuje od igrivega do resnega.

Oglaševanje

Insect Sculptures

Oglaševanje Vsak kos je bil ročno izdelan za ustvarjanje skulptur žuželk, navdihnjenih iz njihovega okolja in hrane, ki jo jedo. Likovna dela so bila uporabljena kot poziv k ukrepanju prek spletne strani Doom, ki tudi identificirajo specifične gospodinjske škodljivce. Elementi, ki so bili uporabljeni za te skulpture, so bili pridobljeni iz smetišč, smetišč, rečnih strug in super tržnic. Ko so vsako žuželko sestavili, so jih fotografirali in retuširali v fotošopu.

Sladoled

Sister's

Sladoled Ta embalaža je zasnovana za podjetje Sisters Ice Cream Company. Oblikovalska ekipa je poskušala uporabiti tri dame, ki spominjajo na proizvajalce tega izdelka, v obliki veselih barv, ki izvirajo iz okusa vsakega sladoleda. V vsakem okusu oblikovanja je oblika las sladoleda uporabljena kot las lika, ki predstavlja zanimivo in novo podobo embalaže za sladoled. Ta oblika je v svoji novi obliki pritegnila veliko pozornosti med svojimi konkurenti in imela veliko prodajo. Zasnova poskuša ustvariti originalno in kreativno embalažo.

Steklenica

Herbal Drink

Steklenica Osnova njihovega koncepta je čustveni element. Razviti koncept poimenovanja in oblikovanja je namenjen kupčevim občutkom in čustvom, služijo namenu, da osebo ustavijo tik ob potrebni polici in jo naredijo iz množice drugih blagovnih znamk. Njihov paket izraža učinke izvlečkov načrta, barvite vzorce, neposredno natisnjene na beli porcelanski steklenici, ki spominja na obliko cvetov. Vizualno poudarja podobo naravnega izdelka.

Vinska Pločevinka

Essenzza

Vinska Pločevinka Oblikovanje vina, to je država izvora in mestu je bilo veliko pozornosti. Iščite v miniaturnih in tradicionalnih slikah. Dragoceni motivi so ugotovili, da je za dosego cilja to pomenilo, da je bilo tradicionalno oblikovanje luksuznih steklenic vina zelo učinkovito. Motiv, ki je bil uporabljen pri oblikovanju, arabeske. Ti motivi, narisani iz iransko lakirane slike. Zasnova poskuša ustvariti izvirne in kreativne modele in si prizadeva ustvariti oblikovanje z lastnim pomenom in prenašati pomembno sporočilo.

Embalaža Za Sok

Pure

Embalaža Za Sok Osnova koncepta Čistega soka je čustveni element. Razviti koncept poimenovanja in oblikovanja je namenjen kupčevim občutkom in čustvom, služijo namenu, da osebo ustavijo tik ob potrebni polici in jo naredijo iz množice drugih blagovnih znamk. Paket izraža učinke sadnih izvlečkov, barvite vzorce, neposredno natisnjene na steklenici, ki v obliki sadja spominjajo. Vizualno poudarja podobo naravnih izdelkov.