Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža Za Živila

Chips BCBG

Embalaža Za Živila Izziv za uresničitev pakiranja čipov znamke BCBG je bil izvedba serije embalaže v skladu z vesoljem znamke. Embalaža mora biti tako minimalistična kot moderna, obenem pa ima ta umetniški pridih hrustljav in tisto prijetno in simpatično plat, ki prinaša like, narisane s peresom. Aperitiv je svetovalni trenutek, ki ga je treba čutiti na embalaži.

Namizna Namestitev

Wood Storm

Namizna Namestitev Wood Storm je namizna instalacija za vizualno uživanje. Turbulenca pretoka zraka je resnična z leseno zaveso, ki jo izboljšujejo luči, ki so odvržene od spodaj, za svet brez težnosti. Namestitev se obnaša kot neskončna dinamična zanka. Okrog sebe vodi vidno polje in išče začetno ali končno točko, saj občinstvo pravzaprav pleše ob nevihti.

Interaktivne Instalacije

Falling Water

Interaktivne Instalacije Padajoča voda je niz interaktivnih instalacij, ki uporabnikom omogočajo spreminjanje tekaške poti okoli kocke ali kock. Kombinacija kock in krogličnih tokov predstavlja kontrast statičnega predmeta in dinamičnega pretoka vode. Potok lahko potegnete, če želite videti kroglice, ki tečejo, ali pa jih samo postavite na mizo kot prizor zamrznjene vode. Tudi kroglice veljajo za želje, ki jih ljudje naredijo vsak dan. Želje naj bodo priklenjene in večno tečejo kot slap.

Namestitev Okvirja

Missing Julie

Namestitev Okvirja Ta zasnova predstavlja namestitev okvirja in vmesnik med notranjimi in zunaj ali lučmi in sencami. To daje izraz, medtem ko ljudje, ki gledajo izven okvira, čakajo, da se nekdo vrne. Različne vrste in velikosti steklenih kroglic se uporabljajo kot simbol želja in solz, da nakažejo čustvo, ki se lahko skriva v notranjosti. Jekleni okvir in škatle definirajo mejo čustev. Čustvo, ki ga daje človek, se lahko razlikuje od tega, kako ga zaznava, tako kot so slike v kroglah na glavo.

Stojalo Za Rože

Eyes

Stojalo Za Rože Oči je stojalo za rože za vse priložnosti. Ovalno telo je pozlačeno z nepravilnimi odprtinami kot človeške oči, ki v materi naravi vedno iščejo čudovite stvari. Stojalo se obnaša kot filozof. Neguje naravne lepote in prikazuje ves svet zate, preden ga ali potem, ko ga prižgeš.