Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Asistent Za Ličenje

Eyelash Stand

Asistent Za Ličenje Ta zasnova raziskuje metaforo trepalnic. Oblikovalec meni, da je trepalnice zasledovanje osebnega pričakovanja. Ustvari stojalo za trepalnice kot ikono življenja ali miniaturno fazo predstave. Ta stojalo simbolizira spominjanje zjutraj ali pred spanjem, tako da trepalnice začasno postavijo pred ali po nanosu. Stojalo za trepalnice je način, kako si zapomniti, kaj je nekaj trivialnega pripomoglo k osebni vsakodnevni avanturi.

Namestitev Teme

Dancing Cubes

Namestitev Teme Ta zasnova interaktivno deluje z modulom, ki je prikazan. To tematsko stojalo je zasnovano s samo-razširjenim mehanizmom za povezovanje šestih ali več kock na povečano enoto v treh pravokotnih smereh. Konfiguracija proste oblike z zarezami naredi povezavo podobno prepletenim plesalcem. Razporeditev majhnih lukenj ustvarja strukturo nastanitve za objekt z linearnimi deli.

Korporativna Identiteta

film festival

Korporativna Identiteta "Kino, ahoj", je bil slogan druge izdaje evropskega filmskega festivala na Kubi. Je del koncepta oblikovanja, osredotočenega na potovanja kot način povezovanja kultur. Zasnova prikliče potovanje križarke, ki potuje iz Evrope v Havano, napolnjeno s filmi. Oblikovanje vabil in vstopnic za festival je navdihnilo potne liste in vozovnice, ki jih danes popotniki po vsem svetu uporabljajo. Ideja o potovanju po filmih spodbuja javnost, da je do kulturne izmenjave dovzeten in radoveden.

Hrana Za Prigrizke

Have Fun Duck Gift Box

Hrana Za Prigrizke Darilna škatla "Have Fun Duck" je posebna darilna škatla za mlade. Navdih za igrače, igre in filme v slogu pikslov prikazuje oblikovanje "hrane mesta" za mlade z zanimivimi in podrobnimi ilustracijami. Podoba IP bo integrirana v mestne ulice in mladi obožujejo šport, glasbo, hip-hop in druge zabavne aktivnosti. Izkusite zabavne športne igre, medtem ko uživate hrano, izrazite mlad, zabaven in vesel življenjski slog.

Paket Živil

Kuniichi

Paket Živil Tradicionalna japonska konzervirana hrana Tsukudani v svetu ni dobro znana. Jed iz testa na osnovi sojine omake, ki združuje različne morske in zemeljske sestavine. Novi paket vključuje devet nalepk, namenjenih posodobitvi tradicionalnih japonskih vzorcev in izražanju lastnosti sestavin. Novi logotip blagovne znamke je zasnovan s pričakovanjem, da bo to tradicijo nadaljeval tudi naslednjih 100 let.

Med

Ecological Journey Gift Box

Med Zasnova darilne škatlice z medom se zgleduje po "ekološkem potovanju" v Šennongjiji z obilnimi divjimi rastlinami in dobrim naravnim ekološkim okoljem. Varovanje lokalnega ekološkega okolja je ustvarjalna tema zasnove. Zasnova sprejme tradicionalno kitajsko umetnost iz papirja in lutkov v senci, ki prikazuje lokalno naravno ekologijo in pet redkih in ogroženih prvovrstnih zaščitenih živali. Na embalažnem materialu se uporablja groba trava in lesni papir, ki predstavlja koncept narave in varstva okolja. Zunanja škatla se lahko uporabi kot izvrstna škatla za shranjevanje za ponovno uporabo.