Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kartica Sporočil

Standing Message Card “Post Animal”

Kartica Sporočil Naj vam komplet za obrt iz živalskega papirja pošlje pomembna sporočila. Vpišite svoje sporočilo v telo in ga nato pošljite skupaj z drugimi deli znotraj ovojnice. To je zabavna sporočilna kartica, ki jo lahko prejemnik sestavi skupaj in prikaže. Vsebuje šest različnih živali: raca, prašič, zebra, pingvin, žirafa in severni jelen. Življenje z dizajnom: Kakovostni modeli imajo moč spreminjanja prostora in preoblikovanja misli svojih uporabnikov. Ponujajo udobje gledanja, držanja in uporabe. Prežeta so z lahkotnostjo in elementom presenečenja, ki popestrijo prostor.

Ime Projekta : Standing Message Card “Post Animal”, Ime oblikovalcev : Katsumi Tamura, Naročnik ime : good morning inc..

Standing Message Card “Post Animal” Kartica Sporočil

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.