Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Miza, Stoli

Hoek af

Miza, Stoli "Hoek af", ki je v angleščini dobesedno preveden, pomeni "manjka kota", ko pa rečeš, da nekdo pogreša kotiček v nizozemščini, to pomeni, da so malce nori. Medtem ko sem razmišljal o teh besedah, medtem ko sem razmišljal o prijatelju, ki mu manjka kotiček, mi je postalo očitno, da je, čeprav pogreša kotiček, v resnici bolj zanimiv. In kot me je presenetilo, če vzamete kvadrat in izrežete vogal, se ustvarijo dva nova vogala, kar pomeni, da namesto da nekaj izgubite, nekaj dobite. Vsak kos "hoek af" je izgubil kot, vendar je osvojil dva kota in dve nogi.

Ime Projekta : Hoek af, Ime oblikovalcev : David Hoppenbrouwers, Naročnik ime : David Hoppenbrouwers.

Hoek af Miza, Stoli

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.