Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kavna Miza

Catena

Kavna Miza Kava miza je bila sestavljena iz štirih stranskih miz. Nenavadna postavitev stranskih miz sestavlja L obliko kavne mize, ki je izvirna oblika za mize. Za uporabo miz kot kave ali stranske mize ni potrebno ničesar, samo stranske mize naj bodo v obliki črke L. Nosilni elementi vsake stranske mize so oblikovani z uporabo različnih kombinacij iste oblike. Ta preprosta oblika, pravokotnik s krožnim robom, je tudi oblika vsake strani mize za kavo, zato je oblika vsake stranske mize in kavne mize drugačna, vendar povezana.

Ime Projekta : Catena, Ime oblikovalcev : Ayça Sevinç Tatlı, Naročnik ime : .

Catena Kavna Miza

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.