Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Jedilna Miza

Chromosome X

Jedilna Miza Jedilna miza, zasnovana tako, da nudi sedeže za osem ljudi, ki se medsebojno premikajo po strelih. Zgoraj je abstraktni X, sestavljen iz dveh različnih kosov, poudarjenih z globoko črto, medtem ko se isti izvleček X odraža na tleh z osnovno strukturo. Bela struktura je sestavljena iz treh različnih kosov za enostavno sestavljanje in prevoz. Poleg tega je bilo izbrano kontrast furnirja iz tikovinega vrha in bele barve za osnovo, da spodnji del osvetli, s čimer je večji poudarek na nepravilno oblikovanem vrhu, kar daje namig za drugačno interakcijo uporabnikov.

Ime Projekta : Chromosome X, Ime oblikovalcev : Helen Brasinika, Naročnik ime : BllendDesignOffice.

Chromosome X Jedilna Miza

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.