Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Broška

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Broška Znak in zunanja oblika predmeta omogočata spremembo novega dizajna ornamenta. V živahni naravi se eno obdobje spremeni v drugo. Pomlad sledi zima in jutro prihaja po noči. Tudi barve se spreminjajo, pa tudi vzdušje. To načelo nadomeščanja, izmeničenja slik se prenese v okrase «Azijske metamorfoze», zbirke, v kateri se v enem predmetu odražata dve različni stanji, dve neomejeni sliki. Premični elementi konstrukcije omogočajo spreminjanje značaja in videza ornamenta.

Ime Projekta : "Emerald" - Project Asia Metamorphosis, Ime oblikovalcev : Victor A. Syrnev, Naročnik ime : Uvelirnyi Dom VICTOR.

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis Broška

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.