Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Plakat

50s news-gift paper

Plakat Če se spomnimo na dni, ko so trgovci na drobno v Singapurju uporabljali časopis za zavijanje blaga, ta darilni papir, navdihnjen v petdesetih letih prejšnjega stoletja, zbuja nostalgične spomine na te dni. Te novice in vrhunske zgodbe iz petdesetih let prejšnjega stoletja tvorijo tudi zanimiv vir identitete, ki mlajši generaciji pomaga povezovati sedanjost s preteklostjo. Živahna kitajska tipografija, uporabljena na starem časopisnem papirju, ustvarja mešanico tradicionalnega in sodobnega, hkrati pa ustvarja povsem svež videz in darilni ovoj, primeren za vsako priložnost. Lahko so prikazani tudi kot plakati.

Ime Projekta : 50s news-gift paper, Ime oblikovalcev : Jesvin Yeo, Naročnik ime : Chinatown Business Association.

50s news-gift paper Plakat

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.