Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Svetilka

Schon

Svetilka Svetlobni viri te edinstvene svetilke so postavljeni na sredino celotne oblike, tako da osvetljuje mehak in enakomeren vir svetlobe. Svetlobne površine so ločljive od glavnega telesa, zato preprosta oblika karoserije z nižjimi deli in varčevanje z energijo zaradi nizke porabe električne energije daje dodatno funkcijo. Tudi dotik ohišja za vklop ali izklop luči je še ena moderna lastnost te edinstvene luči. Izražanje vodi do razlik v osvetlitvi in je bila zasnovana razsvetljava svetilke. Večina svetlobe svetilk, tako da gledalec ne bo izkoristil svetlobe, bo omamil. Lepo je živeti.

Ime Projekta : Schon, Ime oblikovalcev : Mostafa Arvand, Naročnik ime : Deco Light Group Co..

Schon Svetilka

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.