Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kolekcija Ženskih Oblačil

The Hostess

Kolekcija Ženskih Oblačil Diplomska zbirka Daria Zhiliaeva govori o ženskosti in moškosti, moči in krhkosti. Navdih zbirke izvira iz stare pravljice iz ruske literature. Domačinka bakrene gore je čarobna zavetnica rudarjev iz stare ruske pravljice. V tej zbirki si lahko ogledate čudovito poroko ravnih linij, ki so jo navdihnile rudarske uniforme in graciozne količine ruske narodne noše. Člani skupine: Daria Zhiliaeva (oblikovalka), Anastasiia Zhiliaeva (asistentka oblikovalke), Ekaterina Anzylova (fotograf)

Ime Projekta : The Hostess , Ime oblikovalcev : Daria Zhiliaeva, Naročnik ime : Daria Zhiliaeva.

The Hostess  Kolekcija Ženskih Oblačil

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.