Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razstavni Dizajn

Multimedia exhibition Lsx20

Razstavni Dizajn Multimedijska razstava je bila posvečena 20. obletnici ponovne uvedbe latov v nacionalni valuti. Namen razstave je bil predstaviti okvir trojice, na kateri je temeljil umetniški projekt, in sicer bankovce in kovance, avtorji - 40 izjemnih latvijskih umetnikov različnih ustvarjalnih zvrsti - in njihova umetniška dela. Koncept razstave izvira iz grafita ali svinca, ki je osrednja os svinčnika, običajno orodje za umetnike. Grafitna struktura je bila osrednji oblikovalski element razstave.

Ime Projekta : Multimedia exhibition Lsx20, Ime oblikovalcev : Design studio H2E, Naročnik ime : The Bank of Latvia.

Multimedia exhibition Lsx20 Razstavni Dizajn

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.