Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pisarniško Oblikovanje

Brockman

Pisarniško Oblikovanje Učinkovitost in produktivnost sta kot naložbeno podjetje, ki temelji na rudarski trgovini, ključna vidika poslovne rutine. Dizajn je sprva navdihnil naravo. Drug navdih, ki je viden pri zasnovi, je poudarek na geometriji. Ti ključni elementi so bili v ospredju oblikovanja in so bili tako vizualno prevedeni z uporabo geometrijskih in psiholoških spoznanj oblike in prostora. Ob ohranjanju prestiža in ugleda komercialne stavbe svetovnega razreda se z uporabo stekla in jekla rodi edinstveno podjetje.

Ime Projekta : Brockman , Ime oblikovalcev : Catherine Cheung, Naročnik ime : THE XSS LIMITED.

Brockman  Pisarniško Oblikovanje

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.