Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Laboratorijski Sistem Za Čiščenje Vode

Purelab Chorus

Laboratorijski Sistem Za Čiščenje Vode Purelab Chorus je prvi modularni sistem za čiščenje vode, zasnovan tako, da ustreza posameznim laboratorijskim potrebam in prostoru. Dobavlja vse razrede prečiščene vode, kar zagotavlja prilagodljivo, prilagodljivo rešitev po meri. Modularni elementi se lahko porazdelijo po celotnem laboratoriju ali se med seboj povežejo v edinstvenem formatu stolpa in tako zmanjšajo odtis sistema. Haptični krmilniki omogočajo zelo nadzorovanje hitrosti dotoka, medtem ko halo svetlobe označuje Chorusov status. Z novo tehnologijo je Chorus najbolj napreden sistem na voljo, kar zmanjšuje vpliv na okolje in tekoče stroške.

Ime Projekta : Purelab Chorus, Ime oblikovalcev : LA Design , Naročnik ime : ELGA.

Purelab Chorus Laboratorijski Sistem Za Čiščenje Vode

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.