Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Sistem Spremljanja Pacienta

Touch Free Life Care

Sistem Spremljanja Pacienta Postelja za varstvo živali brez dotika je izdelana z vgrajenimi čipi za spremljanje fizioloških funkcij. Ptienti lahko z intuitivnim vmesnikom nadzirajo svojo temperaturo vzmetnice in položaj postelje, ne da bi za te naloge poklicali medicinsko sestro. Medicinska sestra tudi ta zaslon uporablja za vodenje evidence o uporabljenih drogah in tekočinah, ki jih nato pošlje v vmesnik na postaji medicinske sestre. Vmesnik na medicinski sestri prikazuje in opozarja na morebitne spremembe parametrov, kot so bolnikova telesna temperatura, krvni tlak, vzorec spanja in raven vlage. S pomočjo tlc-ja lahko tako prihranite veliko ur zaposlenih.

Ime Projekta : Touch Free Life Care, Ime oblikovalcev : nikita chandekar, Naročnik ime : MIT Institute of Design.

Touch Free Life Care Sistem Spremljanja Pacienta

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.