Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Družabna Igra

Orbits

Družabna Igra Orbits je vesoljska igra, navdihnjena s vesoljem, katere cilj je razvijati strateško razmišljanje in usklajevanje med roko in očmi. Izboljša logično, kinestetično in prostorsko inteligenco. Igra ponuja nešteto različnih kombinacij. Orbita je primerna za 2-4 igralce in ljudi, stare 8 let in več. Cilj igre je stabilizirati vse krivulje orbite, ne da bi jih kontaktiral z drugimi. Prava poteza je prehoditi krivuljo nad ali pod prejšnjo stabilizirano krivuljo. V primeru stika krivulje z drugimi, zavoj preide na naslednjega igralca. Načrtujte svojo strategijo in se ne dotikajte krivulj!

Ime Projekta : Orbits, Ime oblikovalcev : Altug Toprak and Ezgi Yelekoglu, Naročnik ime : Orbits.

Orbits Družabna Igra

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.