Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Konjak Kozarec

30s

Konjak Kozarec Delo je bilo zasnovano za pitje konjaka. Prosto piha v steklenem studiu. Zaradi tega je vsak kos stekla individualen. Steklo je enostavno zgrabiti in je zanimivo z vseh zornih kotov. Oblika kozarca odseva svetlobo iz različnih zornih kotov, kar doda dodaten užitek pri pitju. Zaradi sploščene oblike skodelice lahko kozarec postavite na mizo, po želji počivajte na kateri koli od njenih strani. Ime in ideja dela slavi staranje umetnika. Zasnova odraža odtenke staranja in priziva tradicijo, da se staranje konjaka izboljša v kakovosti.

Paket Za Nego Kože

Bionyalux

Paket Za Nego Kože Koncept obnovitve kože v novih izdelkih za nego kože sovpada z ničelnim bremenom recikliranja bagasse, varstva okolja in ekološkega koncepta. Od značilnosti izdelka 60-dnevnega omejenega roka uporabe živil v 30-dnevnem postopku izboljšanja kože je 30 in 60 izbranih kot simbol za vizualno prepoznavanje izdelka in tri stopnje uporabe, 3 so vključene v vizijo.

Rižev Paket

Songhua River

Rižev Paket Songhua River Rice je vrhunski rižev izdelek v skupini SOURCEAGE Food Group. Ko se že približuje tradicionalni kitajski festival - Pomladni festival, s pomočjo lepo pakiranega riževega izdelka oblikujejo kot darila kupcem daril spomladanskega festivala, zato celoten dizajn mora odmevati v prazničnem vzdušju pomladnega festivala, ki poudarja tradicionalne kitajske kulturne elemente in ugodno dober pomen.

Kiparska Instalacija

Superegg

Kiparska Instalacija Superegg predstavlja hitro množenje kavnih kapsul za enkratno uporabo, kar simbolizira človekovo udobje in njegov vpliv na okolje. Teksturirana geometrijska superegg oblika, ki jo je dokumentiral matematik Gabrijel Lame, je videti levitatirana nad tlemi in je narisana z naključno zavrženimi kavnimi kapsulami, razporejenimi v popolne črte. Visceralna izkušnja gledalca pritegne z vseh zornih kotov in razdalj. Več kot 3000 kapsul je bilo zbranih s pozivom k dejanjem na družbenih medijih in lokalni skupnosti. Superegg gledalcu omogoča, da preuči odpadke in spodbudi nove navade recikliranja.

Darilni Set Za Gurmansko Hrano

Saintly Flavours

Darilni Set Za Gurmansko Hrano Saintly Flavors je gurmanski darilni set za hrano, namenjen potrošnikom trgovin višjega cenovnega razreda. Po trendih, v katerem sta hrana in jedilnica postala modna, navdih za projekt prihaja iz 2018-ove modne teme Kat Gala iz katolištva. Jeremy Bonggu Kang je poskušal ustvariti videz, ki pritegne oči potrošnikov vrhunskih trgovin, z uporabo okrašenega in tradicionalnega jedkanstva slog ilustracij, da predstavlja bogato tradicijo umetnosti in kakovostno pripravo hrane v katoliških samostanih.

Javni Umetniški Prostor

Dachuan Lane Art Installation

Javni Umetniški Prostor Dachuan vozni pas Chengdu, zahodni breg reke Jinjiang, je zgodovinska ulica, ki povezuje ruševine mestnega obzidja Chengdu East Gate City. V projektu je bil lok Dachuan Lane v zgodovini obnovljen po starem načinu v prvotni ulici, zgodbo o tej ulici pa je pripovedovala ulična umetniška instalacija. Poseg umetniške instalacije je nekakšen medij za nadaljevanje in prenos zgodb. Ne le da reproducira sledi zgodovinskih ulic in pasov, ki so bili porušeni, temveč zagotavlja nekakšno temperaturo mestnega spomina za nove ulice in pasove.