Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Paket Za Čaj

Seven Tea House

Paket Za Čaj Blagovna znamka Tea Hall, ki vzame podobo razlitja in razmnoževanja čaja prosto in lagodno, koncept postopka priprave čaja, močan ali šibek, ki se nepredvidljivo spreminja kot element slikanja čaja med degustacijo čaja. Nenavaden čar jemanja čaja kot črnila in uporabe prsta kot peresa skicira obsežen um družine čajevskih dvoran s pokrajino. Izvirna zasnova embalaže pričara prijetno vzdušje, ki s čajem izraža prijeten čas življenja.

Promocija Blagovne Znamke

Project Yellow

Promocija Blagovne Znamke Project Yellow je obsežen umetniški projekt, ki konstruira vizualni koncept Everything is Yellow. V skladu s ključno vizijo bodo v različnih mestih izdelani veliki zunanji prikazi, hkrati pa bo izdelovana vrsta kulturnih in ustvarjalnih izpeljank. Projekt Yellow Yellow kot vizualni IP ima prepričljivo vizualno podobo in energično barvno shemo, da oblikuje enotno ključno vizijo, zaradi katere so ljudje nepozabni. Primerno za obsežno promocijo prek spleta in brez povezave ter za ustvarjanje vizualnih izpeljank, je edinstven oblikovalski projekt.

Vizualno Oblikovanje Ip

Project Yellow

Vizualno Oblikovanje Ip Project Yellow je obsežen umetniški projekt, ki konstruira vizualni koncept Everything is Yellow. V skladu s ključno vizijo bodo v različnih mestih izdelani veliki zunanji prikazi, hkrati pa bo izdelovana vrsta kulturnih in ustvarjalnih izpeljank. Projekt Yellow Yellow kot vizualni IP ima prepričljivo vizualno podobo in energično barvno shemo, da oblikuje enotno ključno vizijo, zaradi katere so ljudje nepozabni. Primerno za obsežno promocijo prek spleta in brez povezave ter za ustvarjanje vizualnih izpeljank, je edinstven oblikovalski projekt.

Preoblikovanje Identitete Blagovne Znamke

InterBrasil

Preoblikovanje Identitete Blagovne Znamke Navdih za premislek in prenovo blagovne znamke so bile spremembe v modernizaciji in integraciji v kulturi podjetja. Zasnova srca ne bi mogla več biti zunanja blagovni znamki, ampak navdihuje partnerstvo tako z zaposlenimi, kot tudi s kupci. Celostna zveza med ugodnostmi, predanostjo in kakovostjo storitve. Nova oblika je od oblike do barv vključila srce v B in zdravstveni križ v T. Dve besedi, ki sta se na sredini združili, je logotip izgledal kot ena beseda, en simbol, ki združuje R in B v srce.

Oblikovanje Blagovne Znamke

EXP Brasil

Oblikovanje Blagovne Znamke Zasnova blagovne znamke EXP Brasil izhaja iz družbenih načel enotnosti in partnerstva. Priseljevanje mešanice med tehnologijo in dizajnom v njihovih projektih kot v pisarniškem življenju. Element tipografije predstavlja združitev in moč tega podjetja. Dizajn črke X je trden in integriran, vendar zelo lahek in tehnološki. Blagovna znamka predstavlja studijsko življenje z elementi v črkah, tako na pozitivnem kot negativnem prostoru, ki združuje ljudi in oblikovanje, individualno in kolektivno, preprosto s tehnološkim, lahkim in robustnim, profesionalnim in osebnim.

Uvodni Naslov

Pop Up Magazine

Uvodni Naslov Projekt je bil pot do abstraktnega in tekočega raziskovanja problemov Escape (tema za leto 2019), ki prikazuje spremembe, nove stvari in posledice tega. Vsi vizualni deli so čisti in udobni za gledanje, v nasprotju z neprijetno resničnostjo iz dejanja bega. Dizajn se nenehno spreminja in morfing oblike v animaciji predstavljajo dejanje ponovne prilagoditve, ki ga povzroči nekakšna situacija. Pobeg ima različne pomene, razlage in stališče se razlikuje od igrivega do resnega.