Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Re-Branding Podjetja

Astra Make-up

Re-Branding Podjetja Moč blagovne znamke ni le v njeni sposobnosti in viziji, temveč tudi v komunikaciji. Enostaven katalog, ki je napolnjen z močno fotografijo izdelkov; uporabniško usmerjeno in privlačno spletno mesto, ki ponuja spletne storitve in pregled izdelkov blagovnih znamk. Razvili smo tudi vizualni jezik v predstavitvi senzacije blagovne znamke z modnim slogom fotografije in linijo sveže komunikacije v družbenih medijih, vzpostavili dialog med podjetjem in potrošnikom.

Typeface Design

Monk Font

Typeface Design Monk si prizadeva za ravnotežje med odprtostjo in čitljivostjo humanističnih sans serif in bolj urejenim značajem kvadratnih sans serif. Čeprav je bil prvotno zasnovan kot latinica, se je že zgodaj odločilo, da potrebuje širši dialog, da bo vključil arabsko različico. Tako latino kot arabščina nas oblikujeta enako utemeljitev in idejo skupne geometrije. Moč vzporednega postopka oblikovanja omogoča, da imata oba jezika uravnoteženo harmonijo in milost. Tako arabščina kot latinščina delujeta brezhibno, imata skupne pulti, debelino stebel in ukrivljene oblike.

Embalaža

Winetime Seafood

Embalaža Zasnova embalaže za serijo Winetime Seafood mora pokazati svežino in zanesljivost izdelka, ugodno se mora razlikovati od konkurentov, biti harmonična in razumljiva. Uporabljene barve (modra, bela in oranžna) ustvarjajo kontrast, poudarjajo pomembne elemente in odražajo pozicioniranje blagovne znamke. Razviti edinstven koncept razlikuje serijo od drugih proizvajalcev. Strategija vizualnih informacij je omogočala prepoznavanje raznolikosti izdelkov iz serije, uporaba ilustracij namesto fotografij pa je embalažo naredila bolj zanimivo.

Oblikovanje Embalaže

Milk Baobab Baby Skin Care

Oblikovanje Embalaže Navdihuje ga mleko, glavna sestavina. Edinstvena oblika embalaže mlečne embalaže odraža značilnosti izdelka in je zasnovana tako, da je seznanjena že s prvimi potrošniki. Poleg tega se material iz polietilena (PE) in gume (EVA) ter mehke lastnosti pastelne barve uporabljajo za poudarjanje, da gre za blag izdelek za otroke s šibko kožo. Okrogla oblika je nanešena na vogal zaradi varnosti mame in otroka.

Oglaševalska Kampanja

Feira do Alvarinho

Oglaševalska Kampanja Feira do Alvarinho je vsakoletna vinska zabava, ki poteka v Moncau na Portugalskem. Za sporočanje dogodka je bilo ustvarjeno starodavno in izmišljeno kraljestvo. Z lastnim imenom in civilizacijo je kraljestvo Alvarinho, označeno tako, ker je Moncao znan kot zibelka vina Alvarinho, navdihnil v resnični zgodovini, krajih, ikoničnih ljudeh in legendah Moncao. Največji izziv tega projekta je bil prenašati resnično zgodbo ozemlja v likovno zasnovo.

Oblikovanje Vizualne Identitete

ODTU Sanat 20

Oblikovanje Vizualne Identitete Za dvajseto leto ODTU Sanat, vsakoletnega umetniškega festivala Tehniške univerze na Bližnjem vzhodu, je bila zahteva, da se vzpostavi vizualni jezik, s katerim bi poudarili naslednjih 20 let festivala. Kot je bilo zahtevano, je bilo poudarjeno 20. leto festivala s približevanjem kot pokrit umetniški del, ki ga je treba razkriti. Sence istih barvnih plasti, ki tvorijo številki 2 in 0, sta ustvarili 3D-iluzijo. Ta iluzija daje občutek olajšanja in številke so videti, kot da bi se stopile v ozadje. Živa izbira barv ustvarja subtilen kontrast s spokojnostjo valovitih 20.