Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Transformativna Pnevmatika

T Razr

Transformativna Pnevmatika V bližnji prihodnosti je pred vrati razcvet razvoja električnega prevoza. Maxxis kot proizvajalec avtomobilskih delov nenehno razmišlja, kako lahko oblikuje izvedljiv pametni sistem, ki lahko sodeluje v tem trendu in ga celo pomaga pospešiti. T Razr je pametna pnevmatika, razvita za potrebe. Vgrajeni senzorji aktivno zaznavajo različne vozne razmere in zagotavljajo aktivne signale za preoblikovanje pnevmatike. Povečane tekalne plasti se raztezajo in spremenijo kontaktno območje kot odgovor na signal, zato izboljšajo zmogljivost vleke.

Čajni Aparat

Grundig Serenity

Čajni Aparat Serenity je sodoben proizvajalec čajev, ki se osredotoča na veselo uporabniško izkušnjo. Projekt se večinoma osredotoča na estetske elemente in uporabniško izkušnjo, saj glavni cilj predlaga, da se izdelek razlikuje od obstoječih izdelkov. Priključek izdelovalca čaja je manjši od telesa, ki izdelku omogoča pogled na tla, kar prinaša edinstveno identiteto. Rahlo ukrivljeno telo v kombinaciji z narezanimi površinami podpira tudi edinstveno identiteto izdelka.

Lestenec

Lory Duck

Lestenec Lory Duck je zasnovan kot sistem vzmetenja, sestavljen iz modulov iz medeninastega in epoksi stekla, vsak pa spominja na raco, ki brez truda drsi po hladni vodi. Moduli ponujajo tudi nastavljivost; s pridihom lahko vsako nastavite tako, da se obrne v katero koli smer in visi na kateri koli višini. Osnovna oblika svetilke se je rodila razmeroma hitro. Vendar pa so potrebovali mesece raziskav in razvoja z nešteto prototipov, da so ustvarili svoje popolno ravnovesje in čim boljši pogled iz vseh možnih zornih kotov.

Kolekcija Ženskih Oblačil

Hybrid Beauty

Kolekcija Ženskih Oblačil Zasnova Hybrid Beauty kolekcije je uporabiti simpatičnost kot mehanizem preživetja. Simpatične lastnosti so trakovi, ruševi in rože, ki jih oblikujejo s tradicionalnimi tehnikami mlinarstva in mode. To poustvari stare tehnike couture v sodobni hibrid, ki je romantičen, temen, a tudi večen. Celoten postopek oblikovanja Hybrid Beauty spodbuja trajnost za ustvarjanje brezčasnih modelov.

Lahek Portal Prihodnje Železniško Mesto

Light Portal

Lahek Portal Prihodnje Železniško Mesto Light Portal je glavni načrt Yibin Highspeed Rail City. Reforma življenjskega sloga priporoča vsem starostnikom vse leto. Poleg železniške postaje Yibin High Speed, ki je obratovala od junija 2019, je Yibin Greenland Center sestavljen iz 160 m visokih dvostranskih stolpov mešane rabe, ki povezujejo arhitekturo in naravo s 1 km dolgim krajinskim bulvarjem. Yibin ima zgodovino več kot 4000 let, nabiral je modrost in kulturo, tako kot je sediment v reki zaznamoval razvoj Yibina. Stolpi-dvojčki služijo kot lahek portal za vodenje obiskovalcev, pa tudi kot mejnik za sestavljanje prebivalcev.

Zobna Ambulanta

Clinique ii

Zobna Ambulanta Clinique ii je zasebna ortodontska klinika za voditelja mnenja in svetilnika, ki uporablja in raziskuje najbolj napredne tehnike in materiale v svoji disciplini. Arhitekti so si zamislili koncept vsadkov, ki temelji na ortodontski tipični uporabi visoko natančnih medicinskih pripomočkov kot načela oblikovanja v celotnem prostoru. Notranje stenske površine in pohištvo se brezhibno združijo v belo lupino z brizganjem rumenega koriana, kamor se vgradi vrhunska medicinska tehnologija.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.