Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Notranja Zasnova Gostišč

The MeetNi

Notranja Zasnova Gostišč Z vidika oblikovalskih elementov ni mišljen, da bi bil zapleten ali minimalističen. Za osnovo vzame kitajska preprosta barva, vendar uporablja teksturirano barvo, da pusti prostor prazen, kar tvori orientalsko umetniško zasnovo v skladu s sodobno estetiko. Sodobna humanistična oprema za dom in tradicionalni okraski z zgodovinskimi zgodbami se zdijo starodavni in sodobni dialogi, ki se pretakajo v vesolju, s lahkim starodavnim šarmom.

Ime Projekta : The MeetNi, Ime oblikovalcev : Lichen Ding, Naročnik ime : The MeetNi Hotel.

The MeetNi Notranja Zasnova Gostišč

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.