Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zobna Ambulanta

Calm the World

Zobna Ambulanta Za paciente je čakanje v zobni ambulanti običajno tesnobno in daljše od pričakovanega. Oblikovalska ekipa je predlagala, da je ključen miren ambient čakanja. Predprostor z visokim stropom je deloval kot sprejemno in čakalno območje za prvi vtis pacientov. Uporabljajo strop za tresenje v dimljah, preproste letve iz lesa in tla iz marmorne mreže za spodbujanje ambienta stare šolske knjižnice, kjer lahko človek vedno išče svojo umirjenost. Večnamenska pisarna za osebje ima tudi razkošen pogled na sodoben lestenec, ki visi iz preddverja trezorja trezorja v ozadju mestne ulice.

Ime Projekta : Calm the World, Ime oblikovalcev : Matt Liao, Naročnik ime : D.More Design Studio.

Calm the World Zobna Ambulanta

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.