Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Javni Umetniški Prostor

Dachuan Lane Art Installation

Javni Umetniški Prostor Dachuan vozni pas Chengdu, zahodni breg reke Jinjiang, je zgodovinska ulica, ki povezuje ruševine mestnega obzidja Chengdu East Gate City. V projektu je bil lok Dachuan Lane v zgodovini obnovljen po starem načinu v prvotni ulici, zgodbo o tej ulici pa je pripovedovala ulična umetniška instalacija. Poseg umetniške instalacije je nekakšen medij za nadaljevanje in prenos zgodb. Ne le da reproducira sledi zgodovinskih ulic in pasov, ki so bili porušeni, temveč zagotavlja nekakšno temperaturo mestnega spomina za nove ulice in pasove.

Ime Projekta : Dachuan Lane Art Installation, Ime oblikovalcev : Yingjie Lin Yuanyuan Zhang, Naročnik ime : Verge Creative Design.

Dachuan Lane Art Installation Javni Umetniški Prostor

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.