Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Obnova Pristanišča

Dongmen Wharf

Obnova Pristanišča Pristanišče Dongmen je tisočletja staro pristanišče na matični reki Chengdu. Območje je bilo zaradi zadnjega kroga "obnove starega mesta" v osnovi porušeno in obnovljeno. Projekt je predstaviti sijajno zgodovinsko sliko s posredovanjem umetnosti in nove tehnologije na mestnem kulturnem mestu, ki je v bistvu izginilo, ter aktivirati in ponovno vlagati dolgo spalno urbano infrastrukturo v mestno javno dobrino.

Ime Projekta : Dongmen Wharf, Ime oblikovalcev : Yingjie Lin Yuanyuan Zhang, Naročnik ime : Verge Creative Design.

Dongmen Wharf Obnova Pristanišča

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.