Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Bivanje

Panorama Villa

Bivanje Aludirajoč na strukturo tipične vasi Mani, je zasnovan kot vrsta posameznih kamnitih drobcev, ki se vrtijo okoli atrija, vhoda in bivalnih prostorov. Grobi prostori prebivališča odpirajo dialog z njihovo naravno okolico, ritem odpiranja pa bodisi zagotavlja zasebnost bodisi vabi v panoramske poglede na obzorje in ustvarja neposredno izkušnjo zaporednih in raznolikih pripovedi. Vila se nahaja v naselju Navarino Residences, zbirki luksuznih vil v zasebni lasti v središču letovišča Navarino Dunes.

Ime Projekta : Panorama Villa, Ime oblikovalcev : POTIROPOULOS+PARTNERS, Naročnik ime : POTIROPOULOS+PARTNERS.

Panorama Villa Bivanje

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.