Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Jedilna Miza

Ska V29

Jedilna Miza Tabela iz masivnega naravnega macesnovega lesa je delala s številčnimi krmilnimi stroji in jo ročno zaključila, posebnost pa je oblika, ki spominja na položaj dreves, porušena z viharjem Vaia, ki je prizadela Dolomite in ki jo predstavljajo same sekire iz masivnega macesna. Ročno polirana površina naredi površino neprozorna in gladka na otip ter izboljša njene žile in oblike. Podstavek iz prašno lakiranega jekla predstavlja borov gozd, preden nevihta preide.

Ime Projekta : Ska V29, Ime oblikovalcev : Ascanio Zocchi, Naročnik ime : Teknodue gruop srl.

Ska V29 Jedilna Miza

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.