Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Plezalni Stolp

Wisdom Path

Plezalni Stolp Vodstvo delavnice je za nefunkcionalni vodni stolp odločilo, da ga bo rekonstruiralo in postalo plezalna stena. Ker je najvišja točka okoli njega je dobro vidno zunaj Delavnice. Ima slikovit razgled na jezero Senezh, ozemlje delavnice in borov gozd naokoli. Po zaključku študija študentje sodelujejo v slavnostnem plezanju na sam vrh stolpa, ki je opazovalna točka. Spiralno gibanje okoli stolpa je simbol pridobivanja izkušenj. In najvišja točka je simbol življenjske izkušnje, ki se sčasoma spremeni v kamen modrosti.

Ime Projekta : Wisdom Path, Ime oblikovalcev : Dmitry Kudinov, Naročnik ime : Senezh Management Workshop.

Wisdom Path Plezalni Stolp

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.