Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Mobilna Aplikacija Za Zmenke

Flame

Mobilna Aplikacija Za Zmenke Ustvari mobilno aplikacijo Flame, Wadoo. ekipa, ki želi aplikacijo narediti privlačno za uporabnike. Tako, Wadoo. strokovnjaki so si omislili preprosto, a privlačno funkcijo izdelave parov v skladu z glasbenimi željami. Ta funkcija omogoča uporabnikom širšo paleto možnosti za interakcijo z aplikacijo. Seveda ostaja ciljna funkcija spoznavanje novih ljudi. Vendar pa lahko uporabnik ta postopek izbere par na podlagi glasbenih želja. Tako lahko uporabniki začnejo komunicirati o interesih in okusijo svoj delež v messengerju ter se premaknejo na dejanski datum.

Ime Projekta : Flame, Ime oblikovalcev : Artur Konariev, Naročnik ime : Wadoo. Product Design Agency.

Flame Mobilna Aplikacija Za Zmenke

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.