Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Modul Za Mačje Pohištvo

Polkota

Modul Za Mačje Pohištvo Če imate mačko, ste najverjetneje imeli vsaj dve od teh treh težav, ko ste izbirali dom zanjo: pomanjkanje estetike, trajnosti in udobja. Toda ta obesek modul rešuje te težave s kombiniranjem treh dejavnikov: 1) Minimalizem zasnove: preprostost oblike in spremenljivost barvnega oblikovanja; 2) okolju prijazen: lesni odpadki (žagovina, sekanci) so varni za zdravje mačk in lastnika; 3) Univerzalnost: moduli so kombinirani med seboj, kar vam omogoča, da v svojem domu ustvarite ločeno stanovanje za mačke.

Ime Projekta : Polkota, Ime oblikovalcev : Nadezhda Kiseleva, Naročnik ime : Nadezhda Kiseleva.

Polkota Modul Za Mačje Pohištvo

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.