Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prodajna Hiša

Zhonghe Kechuang

Prodajna Hiša Ta projekt zasleduje globino in natančnost materiala, tehnologije in prostora ter poudarja celovitost funkcije, strukture in oblike. S kombinacijo svetlobnega učinka in novih materialov sestavljajo najboljši estetski elementi, da bi dosegli cilj vrhunske zasnove, da bi ljudem dali neomejen občutek za tehnologijo.

Ime Projekta : Zhonghe Kechuang, Ime oblikovalcev : Shanghai Banfen Space Design Co., Ltd., Naročnik ime : Shanghai Banfen space design Co., Ltd.

Zhonghe Kechuang Prodajna Hiša

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.