Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Betonske Stenske Ploščice

Tonk Mint

Betonske Stenske Ploščice Beton je zelo tradicionalen material, ki se od njegovega izuma sredi 1800-ih ni veliko spremenil. Pri Tonku ima beton ustvarjalno in sodobno interpretacijo. Vsak Tonkov dizajn ima modularno strukturo, ki jo lahko prilagodite z igranjem kotov. Ta lastnost omogoča ljudem, da oblikujejo svoje stene po svojem okusu, željah in domišljiji. Oblikovanje Tonk Mint je navdihnilo lističe mete v naravi. Ta model je mogoče uporabiti tudi z različicami, da dobite različne motive, kar je razlikovalna značilnost vseh modelov Tonk.

Ime Projekta : Tonk Mint, Ime oblikovalcev : Tonk Project, Naročnik ime : Tonk Project.

Tonk Mint Betonske Stenske Ploščice

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.