Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblikovanje Dvorišča In Vrta

Shimao Loong Palace

Oblikovanje Dvorišča In Vrta Z uporabo naravne in tekoče jezikovne razumske organizacije krajine so dvorišča med seboj povezana v več dimenzijah, prežeta s seboj in gladko spremenjena. S spretno uporabo vertikalne strategije se bo 4-metrska višinska razlika spremenila v vrhunec in značilnost projekta, kar bo ustvarilo večstopenjsko, umetniško, živo, naravno dvoriščno pokrajino.

Ime Projekta : Shimao Loong Palace, Ime oblikovalcev : Beijing Miland International Landscape Planning and Design Co., Ltd. China, Naročnik ime : Beijing Miland InternationalLandscape Planning andDesign Co., Ltd..

Shimao Loong Palace Oblikovanje Dvorišča In Vrta

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.