Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Web Design In Ux

Si Me Quiero

Web Design In Ux Spletno mesto Sí, Me Quiero je prostor, ki pomaga biti sam. Za izvedbo projekta je bilo treba opraviti intervjuje in raziskati družbeni in kulturni kontekst v zvezi z ženskami; njena projekcija v družbi in sama s seboj. Ugotovljeno je bilo, da bi splet spremljal in bi ga izvajali s pristopom pomoči ljubezni do sebe. V dizajnu se kaže preprostost z nevtralnimi toni z uporabo rdečih kontrastov, s katerimi opozorimo na določena dejanja, barve blagovne znamke knjige, ki jo je objavila stranka. Navdih je prihajal iz umetnosti konstruktivizma.

Ime Projekta : Si Me Quiero, Ime oblikovalcev : Ana Ramirez, Naročnik ime : Little Red studio.

Si Me Quiero Web Design In Ux

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.