Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zasnova Notranje Opreme Stanovanjske Hiše

Angel VII Private Residence

Zasnova Notranje Opreme Stanovanjske Hiše Ta posebna mešanica je bila s posebno mešanico materialov zasnovana tako v udoben, čist in brezčasen prostor. Majhen atrij v prostoru služi tudi kot oblikovalska značilnost, saj je element, ki ga lahko vidite z vseh notranjih površin pritličja in zunanjosti rezidenc. Služi tudi kot varna ovira za zgornji hodnik. Zasnova stopnic skupaj z oblikovalskimi stropnimi obesnimi svetilkami služi kot privlačen prostorski element vstopa.

Ime Projekta : Angel VII Private Residence, Ime oblikovalcev : Irini Papalouka, Naročnik ime : Irini Papalouka Interior Architect.

Angel VII Private Residence Zasnova Notranje Opreme Stanovanjske Hiše

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.