Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kiparstvo

Atgbeyond

Kiparstvo Xi'an se nahaja na izhodišču Velike svilene poti. V ustvarjalnem raziskovalnem procesu umetnosti združujejo sodobno naravo hotelske blagovne znamke Xi'an W, posebno zgodovino in kulturo Xi'ana ter čudovite umetniške zgodbe dinastije Tang. Pop v kombinaciji z grafitsko umetnostjo postane umetniški izraz W hotela, ki je močno vplival.

Ime Projekta : Atgbeyond, Ime oblikovalcev : Lin Lin, Naročnik ime : Marriott Group W hotel Xi'an.

Atgbeyond Kiparstvo

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.