Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kolekcija Ženskih Oblačil

Utopia

Kolekcija Ženskih Oblačil Yina Hwang je v tej zbirki navdihnila predvsem oblike, ki so simetrične in asimetrične s pridihom podzemne glasbene kulture. To zbirko je kurirala na podlagi svojega osrednjega trenutka samoobdavitve in ustvarila kolekcijo funkcionalnih, vendar abstraktnih oblačil in dodatkov, ki bodo poosebljali zgodbo o njeni izkušnji. Vsak tisk in tkanina v projektu je izvirna, za podlago pa je v glavnem uporabljala PU usnje, Satin, Power Mash in Spandex.

Ime Projekta : Utopia, Ime oblikovalcev : Yina Hwang, Naročnik ime : Yina Hwang.

Utopia Kolekcija Ženskih Oblačil

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.