Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Parfumerijska Trgovina

Nostalgia

Parfumerijska Trgovina Industrijske pokrajine v letih 1960-1970 so spodbudile ta projekt. Kovinske konstrukcije iz toplo valjanega jekla ustvarjajo realistično intonacijo proti utopiji. Zarjaveli profiliran list starih ograj ustvarja vzdušje popolne svobode izražanja. Odprte tehnične komunikacije, obloženi ometi in pulti iz granita dodajo notranjemu industrijskemu šiku šestdesetih let.

Ime Projekta : Nostalgia, Ime oblikovalcev : Dmitry Pozarenko, Naročnik ime : Gold Apple.

Nostalgia Parfumerijska Trgovina

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.