Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Preproga

Hair of Umay

Preproga Izdelana v starodavni nomadski tehniki, zaščitena z Unescovim seznamom nesnovne kulturne dediščine, ki potrebuje nujno hrambo, ta preproga prinaša najboljše iz volne zaradi gradientnih odtenkov volne in finega ročnega šivanja, ki ustvarja volumetrično teksturo. 100-odstotno ročno izdelana preproga je narejena z uporabo naravnih odtenkov volne in rumenkastim tonom, obarvanimi s čebulno lupino. Zlata nit, ki gre skozi preprogo, naredi izjavo in spominja na lase, ki prosto tečejo po vetru - lase nomadske boginje Umay - zaščitnice žensk in otrok.

Ime Projekta : Hair of Umay, Ime oblikovalcev : Marina Begman, Naročnik ime : Marina Begman.

Hair of Umay Preproga

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.