Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Bavarian Design Embalaže Piva

AEcht Nuernberger Kellerbier

Bavarian Design Embalaže Piva V srednjeveških časih so lokalne pivovarne svoje pivo postavile v več kot 600 let starih kamnitih kleteh pod gradom Nürnberg. V čast tej zgodovini embalaža "AEcht Nuernberger Kellerbier" pristno pogleda nazaj v preteklost. Na etiketi piva je prikazana ročna risba gradu, ki sedi na skalah, in lesen sod v kleti, uokvirjen s pisavami v stilu vintage. Tesnilna nalepka z blagovno znamko podjetja "St. Mauritius" in bakreno kronasto plutovino izražata izdelavo in zaupanje.

Ime Projekta : AEcht Nuernberger Kellerbier, Ime oblikovalcev : Bloom advertising agency, Naročnik ime : Bloom GmbH Nürnberg.

AEcht Nuernberger Kellerbier Bavarian Design Embalaže Piva

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.