Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Parfumerijski Supermarket

Sense of Forest

Parfumerijski Supermarket Podoba prosojnega zimskega gozda je postala navdih tega projekta. Obilje tekstur naravnega lesa in granita gledalca potopi v tok plastike in vizualne vtise znakov narave. Industrijsko vrsto opreme mehčajo barve rdečega in zelenega oksidiranega bakra. Trgovina je kraj privlačnosti in komunikacije več kot 2000 ljudi dnevno.

Ime Projekta : Sense of Forest, Ime oblikovalcev : Dmitry Pozarenko, Naročnik ime : Gold Apple.

Sense of Forest Parfumerijski Supermarket

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.