Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kmečka Hiša

House On Pipes

Kmečka Hiša Rešetka vitkih jeklenih cevi, nameščena na stopenjski način, zmanjšuje odtis stavbe, hkrati pa zagotavlja togost in stabilnost za dvigovanje bivalnega prostora nad tem. V skladu z minimalističnim pristopom ikon je bila ta kmečka hiša zasnovana v okviru obstoječih dreves za zmanjšanje notranjega pridobivanja toplote. Temu je pripomoglo tudi namerno zasukanje blokov Fly pepela na fasadi, tako da je nastala praznina in senca naravno hladila stavbo. Z dvigovanjem hiše je bila tudi pokrajina neprekinjena in pogledi neomejeni.

Ime Projekta : House On Pipes, Ime oblikovalcev : PARALLAX, Naročnik ime : Parallax.

House On Pipes Kmečka Hiša

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.