Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjska Hiša

Soulful

Stanovanjska Hiša Celoten prostor temelji na umirjenosti. Vse barve ozadja so svetle, sive, bele itd. Za uravnoteženje prostora se v prostoru pojavijo nekatere zelo nasičene barve in nekaj večplastnih tekstur, na primer temno rdeča, na primer blazine z edinstvenimi odtisi, na primer nekateri teksturirani kovinski okraski . V preddverju postanejo čudovite barve, hkrati pa prostoru dodajo primerno toplino.

Ime Projekta : Soulful , Ime oblikovalcev : Sha Lu, Naročnik ime : MULU .

Soulful  Stanovanjska Hiša

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.