Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Komercialna Animacija

Simplest Happiness

Komercialna Animacija V kitajskem zodiaku je leto 2019 prašičje leto, zato je Yen C oblikoval narezano prašič in to je punca v "mnogih vročih filmih" v kitajščini. Veseli liki so skladni s podobo kanala in s srečnimi občutki, ki jih želi kanal dati svoji publiki. Video je kombinacija štirih elementov filma. Otroci, ki se igrajo, lahko najbolje pokažejo čisto srečo in upajo, da bo občinstvo ob gledanju filma imelo enak občutek.

Ime Projekta : Simplest Happiness, Ime oblikovalcev : Yen C Chen, Naročnik ime : Fox Movies.

Simplest Happiness Komercialna Animacija

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.