Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Premium Blagovna Znamka Za Otroke

Lady Already

Premium Blagovna Znamka Za Otroke Luksuzna pletenina za dekleta je narejena samo iz najkvalitetnejše preje iz kašmira in volne, ki jo pridobivajo najboljši svetovni proizvajalci. Ustvarjalec verjame, da je vsako mlado dekle sijajno, ki potrebuje posebno nastavitev, da zasije in sproži veselje. Z navdušenjem skrbi za to, da se bo vaša dragocena drobna dama počutila osupljivo v svojih novih pleteninah. Vedno najbolje ustvarja popolne obleke, da izrazi slog in individualnost vaše male dame. Torej pletenine naredijo punce čudovito ljubezen, skrb in droben delček čarovnije v vsakem šivu mehkih in svilnatih luksuznih pletenin

Ime Projekta : Lady Already, Ime oblikovalcev : Elena Starostina, Naročnik ime : Elena Starostina.

Lady Already Premium Blagovna Znamka Za Otroke

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.