Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kapsula

Wildcook

Kapsula Kapsula Wild Cook, je kapsula z različnimi naravnimi sestavinami in je zasnovana tako, da kadi hrano in ustvarja različne okuse in vonje. Večina ljudi verjame, da je prekajena hrana edina pot s kurjenjem različnih vrst lesa, resnica pa je, da lahko svojo hrano prekajete z veliko materiala in ustvarite popolnoma nov okus in vonj. Oblikovalci so spoznali razlike v okusu po vsem svetu in zato je ta zasnova popolnoma prilagodljiva, ko gre za uporabnost v različnih regijah. Te kapsule so v mešanih in posameznih sestavinah.

Ime Projekta : Wildcook, Ime oblikovalcev : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Naročnik ime : Creator studio.

Wildcook Kapsula

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.