Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Plavajoči Spa

Hungarosauna

Plavajoči Spa Pomemben vidik naložbe je načrtovanje, trajnost in razširljivost. Prilagajanje nepričakovanim gospodarskim razmeram. To velja tudi za krajinsko arhitekturo in arhitekturne elemente. Komora z vodno paro, pitna zdravilišča in bazen, ki plavata na površini jezera, zagotavljata novo kakovost savne, ki je lahko le v Hungarosauni. Stavba ima prekrivno lamelirano premostitveno gredo z lesenim stebrskim okvirjem. Na homogen način je v notranjosti in zunaj kip, ki je podoben lesu, prekrit z lesenimi površinami kot drevesno deblo.

Ime Projekta : Hungarosauna, Ime oblikovalcev : Gyula Takács, Naročnik ime : Gyula Takács.

Hungarosauna Plavajoči Spa

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.